Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Grauzdētas maizītes ar tunča salātiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 5 – 6 bagetes šķēlītes,

● 1 tējkarote olīveļļas,

● 100 gramu tunzivs konservu eļļā,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 2 vārītas olas,

● 30 gramu siera,

● 2 ēdamkarotes majonēzes,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● sāls,

● sīpolu lociņi,

● salātu lapas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Garšīgas uzkodas varam pagatavot, izmantojot bageti vai kādu citu iecienītu maizīti. To sagriezu šķēlītēs, apslacīju ar eļļu un pannā uz plīts apcepu no abām pusēm. Tās varam arī izkārtot uz cepešplāts un, apslacītas ar eļļu, cept līdz 180 — 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 2 — 3 minūtes. Izvārīju olas.

Tunča konservus izliku bļodiņā, pievienoju nolobītas un uz rupjās rīves sarīvētas vārītās olas un sieru, sagrieztus sīpolu lociņus, sāli pēc garšas un majonēzi. Apceptās maizītes pārklāju ar pagatavotajiem salātiem un izkārtoju uz šķīvja, kas pārsegts ar salātu lapām.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.