Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Mīklā cepti karamelizēti banāni

● 4 banāni,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 5 ēdamkarotes cukura,

● 2 olas,

● 4 ēdamkarotes miltu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 4 ēdamkarotes sviesta,

● mandeļu skaidiņas.

Vēlaties būt labā noskaņojumā? Ēdiet banānus! No tiem varam pagatavot gan dažādus salātus un desertus, gan izmantot, lai izceptu pankūkas vai kārdinošu banānmaizi. Gardi tie izdevās arī šādi. Olas iesitu bļodiņā, piekaisīju miltus, pielēju mazliet ūdens un visu labi samaisīju viendabīgā mīklā bez kunkuļiem. Banānus nomazgāju, nomizoju un sagriezu gabaliņos. Pēc tam tos apmērcēju mīklā un apcepu pannā ar uzkarsētu sviestu. Apceptos banānus izliku uz šķīvja, bet tajā pašā pannā iebēru cukuru un maisot karsēju, līdz veidojās karamele. Pēc tam banānu gabaliņus apmērcēju karamelē un apviļāju mandeļu skaidiņās.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.