Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Ceptas tostermaizītes ar sieru un desu

Nepieciešams:

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

2 tostermaizes šķēles, ola, 2 plāksnītes siera, ripiņa desas vai šķēlīte šķiņķa, zaļumi, sāls.

Šādas pildītas maizītes varam pagatavot tad, kad “mājās nekā nav”, jo šīs izejvielas jau nu parasti ledusskapī ir atrodamas. Lociņus noskaloju, apsusināju un sasmalcināju. Olai piekaisīju sāli un zaļumus un ar dakšiņu labi samaisīju.

Graudu tostermaizes vienai šķēlei uzliku plāksnīti siera, virs tās — pusžāvētas desas ripu, tad — atkal sieru un visu pārsedzu ar otru maizes šķēli.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Sendviču” labi apmērcēju sakultajā olā ar zaļumiem un no abām pusēm apcepu pannā ar uzkarsētu augu eļļu. Labi garšos gan brokastīs, gan arī citā ēdienreizē. Apetīti rosinās arī krāsaini un optimistisku noskaņu radoši šķīvji un ēdiena rotājums.

Brigitas Skaistkalnes teksts un foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.