Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Veselīgais zaļais gaspačo

● Svaigs gurķis,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 2 seleriju kāti,

● avokado,

● neliels gabaliņš svaigas ingvera saknes,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● sula no ½ citrona,

● tējkarote olīveļļas,

● pētersīļu zaļumi,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● dilles,

● sāls pēc garšas,

● vārīta ola,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● fetas vai kazas siers.

Gaspačo ir aukstā zupa, kas gatavota no neapstrādātiem, sajauktiem dārzeņiem. Ja vien mājās ir blenderis, noteikti izmēģiniet šo recepti, jo zupa izdodas atsvaidzinoša, veselīga un, kā par brīnumu seleriju nīdējiem, arī ļoti garda.

Gurķi, kātu selerijas un avokado nomazgāju. Avokado nomizoju un izņēmu kauliņu. Dārzeņus sagriezu gabalos un liku blendera krūzē, turpat — arī sarīvētu ingvera sakni, pētersīļu zaļumus, olīveļļu un citrona sulu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Garšai pievienoju arī ķiploka daiviņu un sāli. Visu ar rokas blendera palīdzību sasmalcināju.

Zupu līdz vēlamajai konsistencei atšķaidīju ar aukstu vārītu ūdeni, lēju bļodiņās un papildināju ar vārītu olu, fetas sieru un pārkaisīju ar sasmalcinātām dillēm.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.