● 400 — 500 gramu maltās gaļas,
● 500 mililitru ūdens,
● glāze rīsu,
● burkāns,
● sīpols,
● 3 ēdamkarotes kečupa,
● 3 ēdamkarotes augu eļļas,
● ķiploka daiviņa,
● pustējkarote sāls,
● malti pipari.
Malto gaļu te varam izmantot pēc savas izvēles, jo labi derēs jauktā, piemēram, cūkgaļa ar liellopa gaļu, cūkgaļa ar putnu gaļu vai cita. Burkānu un sīpolu notīrīju, sīpolu sagriezu kubiņos, bet burkānu sarīvēju uz rupjās rīves. Dziļajā pannā uzkarsēju augu eļļu un tajā vispirms apcepu sīpolus, līdz tie kļuva zeltaini, tad pievienoju burkānus. Dārzeņus maisot cepu dažas minūtes. Pēc tam pieliku malto gaļu un, ar lāpstiņu drupinot, lai tā būtu irdena, cepu visu apmēram piecas minūtes. Pievienoju tomātu mērci un, ik pa laikam apjaucot, visu zem vāka sautēju uz lēnas uguns vismaz minūtes desmit. Pieliku sasmalcinātus ķiplokus, sāli un piparus. Tvaicētos rīsus noskaloju, iekaisīju pannā, pārlēju ar vārītu ūdeni, uzliku pannai vāku un visu kopā sautēju minūtes 20 līdz rīsu gatavībai. Dažas minūtes vēl pagaidīju, lai tie uzbriest, un tad jau plovam līdzīgais ēdiens bija gatavs. To pirms baudīšanas vēl pārkaisīju ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Reklāma