Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Biezās pankūkas ar banāniem

● 200 mililitru kefīra,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● ola,

● 200 gramu miltu,

● ēdamkarote cukura,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● šķipsniņa sāls,

● 1/3 tējkarotes sodas,

● banāns,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● augu eļļa cepšanai.

Kāda pankūku recepte jau vienmēr noder. Tās varam dažādot, piemēram, mīklai piemaisot banānus. Lai iejauktu mīklu, tai paredzētos miltus izsijāju. Ieteicams to darīt pat divreiz. Bļodā ielēju viegli uzsildītu kefīru, pievienoju olu un ar putojamo slotiņu labi samaisīju. Tad piebēru cukuru, sāli un sodu, atkal visu rūpīgi sajaucu. Pēc tam piekaisīju izsijātos miltus un iejaucu mīklu tā, lai nepaliek kunkuļi. Banānu nomizoju un sagriezu nelielos gabaliņos. Tos pievienoju mīklai un ar karoti labi samaisīju. Pannā uzkarsēju mazliet augu eļļas un ar ēdamkaroti liku tajā mīklu tā, lai veidojas pankūkas. Tās cepu no abām pusēm līdz zeltainumam.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.