Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Jauns risinājums veiksmīgai mežu un cirsmu realizācijai

Kopš 2021. gada decembra savas digitālās durvis ir vērusi Latvijā pirmā meža īpašumu un cirsmu cenu salīdzināšanas platforma MMV.LV, ar mērķi – atvieglot meža īpašnieku īpašumu pārdošanas procesus.

MMV.LV platformas mērķis ir nodrošināt reālu tirgus cenas vērtības noteikšanu meža īpašumiem un cirsmām. Ar platformas palīdzību meža īpašnieks var uzzināt augstāko cenu par savu īpašumu!

Uzzini augstāko cenu par īpašumu, ievietojot bezmaksas sludinājumu!

Meža īpašuma vai cirsmas ievietošana platformā notiek bez maksas, sludinājumā iekļaujot pilnvērtīgu informāciju par pārdodamo īpašumu. Neskaidrību gadījumā ir iespējams saņemt bezmaksas konsultāciju, kur tiks paskaidrota gan sludinājuma ievietošanas gaita, prasības, gan, kur meklēt informāciju, lai iegūtu nepieciešamo dokumentāciju. Aktuālo inventarizācijas izdruku, zemes robežplānu utt. Dokumentu paraugi un līgumi ir pieejami no MMV.LV puses.

MMV.LV rūpējoties par meža īpašnieku drošību, nodrošina pārdevēja anonimitāti. Portālā tiek norādīta tikai informācija par īpašumu, nevis par meža vai cirsmas īpašnieku. Anonimitāte nodrošina, ka pārdevējs nekādā veidā netiek traucēts vai iespaidots no pircēju puses. Kaut arī sludinājumus redz ikviens portāla apmeklētājs, tomēr pilnvērtīgu (izvērstu) sludinājumu informāciju iespējams iegūt tikai autorizētiem un pārbaudītiem īpašumu pircējiem.

Kā notiek cenas noteikšana?

Meža īpašumu un cirsmu izvērtēšana notiek no pircēju puses, kur, iepazīstoties ar iesniegto informāciju par īpašumu, pircējs izsaka vienreizēju cenas piedāvājumu. Īpašumu var novērtēt pat vairāki desmiti potenciālo pircēju – gan fiziskas, gan juridiskas personas. Kad pircējs izsaka savu summu par īpašumu, netiek redzēta citu pircēju izteiktais piedāvājums, tādejādi veidojot maksimāli apzinātu un patiesu tirgus vērtības cenu. Ja meža īpašnieku neapmierina augstākās cenas piedāvājums – no darījuma var atteikties jebkurā brīdī, bez jebkādām sankcijām.

Meža īpašuma un cirsmu cenu salīdzināšanas platformas uzdevums.

MMV.LV galvenais uzdevums ir atrisināt vienu no galvenajām mežu īpašnieku problēmām – palīdzēt apzināties sava nekustamā īpašuma reālo vērtību tirgū! Pircējam izsakot labāko cenu par īpašumu, tas palīdz apzināties visu piedāvāto cenu diapazonu, atlasot augstāko cenu. Tādā veidā meža īpašniekam ir potenciāla iespēja realizēt savu īpašumu par maksimāli augstāko cenu.

Portāls ir digitāls risinājums, kas sniedz aktuālo informāciju par mežu nozari.

Līdztekus cenu apzināšanai, MMV.LV nodrošina apmeklētājus ar aktuālo informāciju mežu nozarē. Portālā ir pieejama informācija: intervijas, aktualitātes utt, kas ir noderīga informācija arī reālajā dzīvē.

MMV.LV misija ir palīdzēt realizēt meža īpašumus vai cirsmas, veidojot godīgu sadarbību starp meža īpašniekiem un to pircējiem.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.