Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

2020. gada vīna teiksmas

Šodien sākam publicēt mūsu novadnieces Ineses Zinovskas “2020. gada vīna teiksmas”. Inese augusi un skolojusies Koknesē. Kādu laiku strādājusi Latvijas Radio un pēc tam arī “Radio Brīvā Eiropa” latviešu redakcijā Prāgā. Vēlāk dzīve vedinājusi tālāk pasaulē, kur gana daudz redzēts un piedzīvots. Patlaban viņas dzīvesvieta ir Francijā. Pērn Inese Dienvidfrancijā piedalījās vīnogu vākšanā, kas arī bija impulss viņas vīna teiksmām. Šīs nav tradicionālās ceļojuma piezīmes, tas ir daiļdarbs, kurā katra ainiņa ir kā mazs uzplaiksnījums, mazs zibsnis. Tajā kā pīnē savijas tagadne ar pagātnes notikumiem. Uzteicama ir autores spēja savīt visu tekstu vienlaidu plūdumā, kuru var izgaršot kā tikko no vīnogām nogatavinātu vīnu.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Staburags.lv abonementu:

"Staburags.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Staburags.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Staburags.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.