Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Mannas pīrāgs ar ananasiem

Nepieciešams:

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● glāze mannas,

● ½ glāzes cukura,

● glāze dabīgā bezpiedevu jogurta,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● ola,

● tējkarote cepamā pulvera,

● 100 gramu konservētu ananasu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 60 mililitru ananasu sīrupa,

● ½ glāzes kokosriekstu skaidiņu,

● 25 grami sviesta,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● tējkarote vaniļas cukura,

● 1/3 tējkarotes sāls.

Ja pavasara pusē, kad vēl nav vietējo ogu un augļu sezona, vēlamies nobaudīt kādu gardu pašceptu pīrāgu, arī šis ir lielisks variants.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Bļodā iebēru mannu, cukuru, vaniļas cukuru un sāli, pārlēju jogurtu un labi samaisīju. Atstāju stundu uzbriest. Pēc tam piejaucu cepamo pulveri un saputotu olu. Visbeidzot pievienoju arī kokosriekstu skaidiņas, gabaliņos sagrieztus konservētos ananasus, izkausētu sviestu un visu labi samaisīju.

Mīklu izlīdzināju ar cepamo papīru izklātā veidnē un līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī cepu apmēram 40 minūtes. Gatavību varam pārbaudīt ar koka irbulīti. Karstu gatavo pīrāgu veidnē vēl pārlaistīju ar sīrupu no konservēto ananasu kārbas un pilnībā atdzesēju.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.