● 150 gramu skābā krējuma,
● 2 ēdamkarotes sinepju,
● cūkgaļas ribiņas,
● 200 mililitru ūdens,
● 30 mililitru augu eļļas,
● sāls un citas garšvielas.
Šī ēdiena pagatavošanai biju iegādājusies 600 gramu cūkgaļas ribiņu. Tās sagriezu tā, lai katram kauliņam no abām pusēm būtu klāt gaļa. Pannā sakarsēju eļļu, pievienoju cūkgaļas ribiņas, apcepu līdz zeltainumam, periodiski apgrozot, lai karstums tās apņemtu vienmērīgāk. Pēc garšas pārkaisīju sāli un garšvielas, kas piemērotas gaļas ēdieniem.
Bļodiņā ielēju glāzi ūdens, pievienoju skābo krējumu, sinepes un samaisīju, lai mērce būtu viendabīga. To pārlēju ribiņām pannā, uzliku vāku un uz nelielas uguns sautēju, līdz gaļa gatava, apmēram pusstundu. Pa to laiku ribiņas vēl pāris reizes apgrozīju.
Reklāma