Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Pasākums, kas sagādāja prieku

Pagājušajās nedēļā ar diviem autobusa reisiem mēs, Daudzeses pamatskolas 5. — 9. klases skolēni devāmies uz Dzejas dienu pasākumu Daudzevas saieta namā. Mūs bija uzaicinājusi bibliotekāre Valija Lucāne, viņa arī ievadīja pasākumu ar dzejas rindām un viktorīnu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pasākuma viesis bija mūziķis un dzejnieks Lauris Valters, viņš lasīja dzeju no savām grāmatiņām un dziedāja savas un citu komponistu dziesmas par mīlestību, kā arī latviešu tautasdziesmas. Man visvairāk patika “Tumša nakte, zaļa zāle”. Pasākums bija interesants. Man ļoti patika šī diena un gribētos vēl šāda veida pasākumus. Varēja arī nopirkt viņa grāmatas un diskus.

Mākslinieks minēja, ka esot uzaicināts uz TV spēles “Gudrs, vēl gudrāks” ierakstu, uz ko mēs atbildējām, ka arī tur būsim, tikai dienu iepriekš, kad spēlē piedalīsies mūsu sestklasniece Elizabete Saulīte.

Šobrīd Lauris Valters jau desmit gadus uzstājas kā solo mākslinieks, pēdējos gados savos ierakstos veiksmīgi sadarbojies ar vairākiem labi zināmiem mūzikas producentiem un skaņu režisoriem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

2018. gada sākumā Lauris tika uzaicināts piedalīties koncertuzvedumā “Dod, Dieviņi!”, kur aizstāja kolēģi Valteru Frīdenbergu.

Divus gadus L. Valters strādāja arī Latvijas radio 5 kanālā jeb Pieci.lv, kur vadīja savu programmu “Pieci Retro”. L. Valters komponē dziesmas un raksta tekstus arī citiem izpildītājiem, piemēram, “Dziesma pustumsā” un “Tas bija tad”, kuras ieskaņojusi Aija Andrejeva.

Paldies visiem skolēniem, skolotājiem un aktīvajiem pagasta cilvēkiem, kas atrada laiku atnākt uz šo jauko pasākumu ‘‘Sirds silta sajūta”. Esmu gandarīta, ka pasākums sagādāja patiesu prieku un bija labi apmeklēts.

Gundega Grāvīte, Daudzeses pamatskolas 6. klases skolniece

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.