Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Bērniem jāpiesaka brīvpusdienas

Ilustrācija no canva.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Arī šogad ģimenes var pieteikties brīvpusdienām, ja bērni apmeklē pirmsskolas izglītības iestādi, kā arī mācās Aizkraukles novada skolu 5. — 12. klasē vai Aizkraukles Profesionālajā vidusskolā un tur nesaņem bezmaksas ēdināšanu. To izdarīt vēlams līdz 26. augustam.

Brīvpusdienas varēs saņemt bērni no daudzbērnu ģimenēm, audžuģimenēm, ģimenēm ar bērnu aizbildnībā vai invaliditāti. Lai izmantotu šo iespēju, jāiesniedz iesniegums Aizkraukles novada Sociālajā dienestā. To var nodot savai dzīvesvietai tuvākajam dienesta sociālajam darbiniekam, kā arī Valsts un pašvaldības vienotajos klientu apkalpošanas centros vai ievietot šo iestāžu dokumentiem paredzētajās pastkastēs. Parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, iesniegumu sociālajam dienestam var sūtīt arī elektroniski.

Kā atgādina Aizkraukles novada Sociālais dienests, pabalstam nākamajam mācību gadam jāpiesakās arī tām ģimenēm, kuras iepriekš jau to saņēma.

Tāpat kā pērn, bezmaksas ēdināšana arī jaunajā mācību gadā visiem būs nodrošināta pirmsskolas izglītības iestādēs Daudzesē, Bebros, Secē, Pļaviņu pirmsskolas izglītības iestādes “Jumītis” filiālē Vietalvā, Aizkraukles pirmsskolas izglītības iestādes “Saulīte” speciālās pirmsskolas grupas audzēkņiem, kā arī Bebru, Daudzeses Mazzalves, Seces pamatskolās un Pērses sākumskolā. Ja bērns apmeklē kādu no šīm izglītības iestādēm, iesniegums nav jāraksta.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.