Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Novados daudz iespēju tūristiem

Zemgale gatava jaunajai tūrisma sezonai — šogad papildināts ne tikai esošais piedāvājums, bet ir arī daudz jaunumu. Par to visu plašāk Zemgales Tūrisma asociācijas pārstāvji informēja pasākumā “Tūrisma jaunumi Zemgalē!”.
Četrām pilsētām ievērojamas jubilejas
Zemgales Tūrisma asociācija apvieno tūrisma piedāvājumu galamērķus piecos novados — Dobelē, Jelgavā, Bauskā, Aizkrauklē un Jēkabpilī, kur izveidotas reģionālās nodaļas. Tai pievienojies arī Ķekavas novads ar savu tūrisma piedāvājumu. Zemgales Tūrisma asociācijas un Bauskas novada tūrisma informācijas centra vadītāja Inese Turkupole-Zilpure atzina, ka sadarbības partneru piedāvājums ir samērā plašs un dažādām gaumēm. Apceļot Latviju un izmantot plašās iespējas aicināja arī Zemgales Plānošanas reģiona projektu vadītāja Anna Builo-Hoļme.
Arī Aizkraukles novadā, kur satiekas Vidzeme, Zemgale un Sēlija, šogad daudz iespēju un jaunumu. Darbs sākts, sešiem novadiem apvienojoties vienā. Aizkraukles novada Tūrisma nodaļas vadītājas vietniece Lauma Āre informēja, ka apzināts ap simt piedāvājumu. Turklāt šogad vairākas novada pilsētas svin ievērojamas jubilejas, un svētki vasarā būs katrai: Aizkrauklei — 55, Koknesei — 745, Pļaviņām — 95, Jaunjelgavai — 375.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Staburags.lv abonementu:

"Staburags.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Staburags.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Staburags.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.