Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Sveic Kokneses, Bebru un Iršu mazuļus

Agitas Grīnvaldes-Irukas foto

Šī gada nogalē Ziemassvētku vecītim uz Koknesi, Bebriem un Iršiem būs jānogādā vismaz par 28 dāvaniņām vairāk. Tieši tik bērniņu pieteicās Kokneses apvienības mazulīšu sveikšanas pasākumam “Aizkraukles novada mazulis”, kas notika Kokneses pilsētas svētku laikā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tā kā pasākumā piedalījās bērniņi, kas dzimuši pagājušajā un šajā gadā, tad dažs pie Mārītes un Sienāža pēc dāvanas gāja pats savām kājiņām, cits vecākiem uz rokām. Prieks skatīties, kas šis pasākums kļūst arvien kuplāk apmeklēts, jo šajā priecīgajā notikumā klāt ir ne tikai vecāki ar bērniņu, bet visa ģimene, arī vecvecāki, krustmātes un krusttēvi.

Katrs mazulītis dāvanā saņēma lādīti, kur salikt savus lielākos dārgumus. Par vienu šādu dārgumu bija parūpējusies arī Kokneses apvienības pārvalde, lādītē ieliekot bērniņam veltītu karotīti ar Kokneses simboliku.

Katra ģimene saņēma arī kādu jauku vēlējumu un aicinājumu pēc pāris gadiem atkal tikties šajā pasākumā, kad ģimenē būs ienācis nākamais bērniņš. Kā sacīja Aizkraukles novada domes priekšsēdētāja vietnieks Dainis Vingris un Kokneses apvienības pārvaldes vadītāja Agrita Vagoliņa – bērni ir mūsu nākotne, tā ir mūsu pagasta, pilsētas un novada attīstība un izaugsme.

Ģimenes šogad pasākumā gaidīja arī kāds pārsteigums. Vietējais uzņēmums “Dainiko” bija sagādājis divus savus ražojumus – kāpslīti un krēsliņu, kas transformējas par galdiņu un slīdkalniņu. Notika izloze un kāpslīti savā īpašumā ieguva Anete Tiltiņa no Kokneses, bet galdiņu – Emīls Igaunis no Iršiem.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.