Svētdiena, 21. decembris
Toms, Tomass, Saulcerīte
weather-icon
+5° C, vējš 1.79 m/s, R vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Apaļi un smaržīgi ķiploki — līdz pavasarim

Notīra ķiploku galviņas no zemēm, nomazgā un novelk miziņu. Burkās liek garšvielas — melnos piparus un krustnagliņas.

Notīra ķiploku galviņas no zemēm, nomazgā un novelk miziņu. Burkās liek garšvielas — melnos piparus un krustnagliņas. Tiem virsū blīvi saliek ķiploku galviņas. Pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek vāciņu un atstāj 24 stundas.
Tad ūdeni nolej un tā vietā uzlej marinādi, kuru gatavo tā: viens litrs ūdens, 50 g sāls, 50 g cukura un ēdamkarote etiķa.
Burku aizvāko un noliek glabāties pieliekamajā vai pagrabā.
(“Mans Īpašums”)

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.