Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Gatis Gūtmanis: Jāsaprot vienkāršas patiesības, lai redzētu lietas kopainu

Gatis Gūtmanis, Aizkraukles novada domes deputāts
Pienācis pavasaris. Kā jau laukos ierasts, parādās lērums darbu, bet laika visam nepietiek, un tam pa vidu lielie politiskie procesi, kas nemitīgi tiek apspriesti masu saziņas līdzekļos. Saprotams, ka rosība saimniecībā atņem daļu nozīmīguma no apkārt notiekošā. Un, ja tā padomā, cik laika ir vidēji statistiskajam nodarbinātajam valstī sekot līdzi, līdzdarboties politiskām, kultūras vai citām sabiedriskām aktivitātēm?
Pēc kādas debates radās pārdomas, vai varam pārmest šādam cilvēkam tās reizes, kad, piemēram, izlaidis kādu skolas vecāku sanāksmi vai neapmeklē pasākumus. Domāju, ka nedrīkst nenovērtēt tos, vērsties pret tiem, kas veido mūsu labklājību, stiprinot valsts ekonomiku un nodrošinot ikdienas pakalpojumus. Šai valdībai būs aktīvāk jāstrādā, lai nodrošinātu cienīgu ienākumu minimumu un tikpat cienīgu sociālo aizsardzību, īpaši ģimenēm ar bērniem. Bet mums pašvaldībā jāpilnveido un jāuzrauga savu pakalpojumu kvalitāte, kā arī jāseko iedzīvotāju pieprasījumam. Tad arī strādājošajiem iedzīvotājiem būs vairāk laika un iespēju iesaistīties.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Staburags.lv abonementu:

"Staburags.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Staburags.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Staburags.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.