Trešdiena, 17. septembris
Asja, Asnate, Dāgs
weather-icon
+11° C, vējš 4.25 m/s, D-DR vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Pankūkas ar dzērvenēm un āboliem

Nepieciešams:

180 gramu biezpiena,

ola,

2 ēdamkarotes cukura,

3 ēdamkarotes miltu,

šķipsniņa sāls,

naža gals sodas,

vaniļas cukurs garšai,

2 — 3 āboli,

sauja svaigu dzērveņu

Biezpiena plācenīšus vai pankūkas cepu samērā bieži, jo tas ir vienkārši un ātri varu tikt pie gatava garduma. Šoreiz to sastāvu papildināju ar veselīgajām purva dzērveņu odziņām un āboliem. Garšoja lieliski.Bļodā samaisīju olu ar cukuru un vaniļas cukuru, pievienoju mīkstu biezpienu, piesijāju miltus, sodu un sāli. Tad nomizoju un smalkos gabaliņos sagriezu ābolus. Tos, kā arī dzērvenes piejaucu pankūku mīklai. Mīklu ar karoti liku pannā ar uzkarsētu augu eļļu tā, lai veidojas pankūkas, un cepu no abām pusēm, līdz tās kļuva zeltaini brūnas un bija gatavas.

Brigitas Skaistkalnes teksts un foto

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.