Ceturtdiena, 18. septembris
Liesma, Elita, Alita
weather-icon
+9° C, vējš 2.23 m/s, D vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Baklažānu un cāļa filejas siltā uzkoda

Nepieciešams: cāļa krūtiņas fileja, 1 — 2 baklažāni, sāls un citas garšvielas, rīvmaize, 1 — 2 ēdamkarotes rīvēta siera, augu eļļa.

Fileju sagriezu strēmelītēs, baklažānus — garenās sloksnītēs. Baklažānus apsālīju, pārlēju ar ūdeni un tajā paturēju minūtes 20, lai, jau gatavu ēdienu baudot, nepārsteigtu to iespējamais rūgtums, pēc tam noskaloju un apsusināju. Sloksnītes apcepu augu eļļā no abām pusēm. Ja vēlamies izvairīties no liekajām taukvielām, izceptos baklažānus vēl varam apsusināt papīra dvielī.

Rīvmaizi sajaucu ar garšvielām, kas paredzētas vistas gaļas ēdieniem, rīvētu sieru un sāli. Maisījumā apviļāju filejas gabaliņus un eļļā uz pannas cepu gatavus. Pēc tam katrā izceptajā baklažāna sloksnītē ietinu gabaliņu cāļa gaļas, veidojot ruletītes. Garšīgi!

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.