hurma
banāns
apelsīns
2 kivi
2 ēdamkarotes granātābolu sēkliņu
ēdamkarote šķidra medus
2 ēdamkarotes citrona sulas
Kad pašmāju dārzu labumi jau beigušies, nav ko bēdāties — ziemā tos iespējams aizstāt ar veselīgiem un vitamīniem bagātiem augļiem no siltākām zemēm. Veikalos to dažādība ir liela. Arī šādus saldskābus salātus tādēļ pagatavot nebija sarežģīti. Visus augļus labi nomazgāju, nomizoju (apelsīnu daiviņas atbrīvoju arī no plēvītēm) un sagriezu kubiņos. Bļodā tos kopā viegli apjaucu un izliku stikla glāzēs. Samaisīju šķidru medu ar citronu sulu un pārlēju augļiem. Visu vēl pārkaisīju ar granātābola sēkliņām un varēju likt galdā. Labāk baudīt uzreiz.
Brigitas Skaistkalnes teksts un foto
Reklāma