Otrdiena, 23. decembris
Saulvedis, Saule
weather-icon
+-5° C, vējš 1.79 m/s, A-DA vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Cepti vistu šķiņķīši

Svaigus vistu šķiņķīšus saliek uz pannas cieši vienu pie otra, pannā ielej eļļu un ūdeni. Uz katra vistas gabaliņa uzlej tējkaroti asās tomātu mērces, pievieno laurulapas, sasmalcinātas dilles, pētersīļus un sīpolus.

Svaigus vistu šķiņķīšus saliek uz pannas cieši vienu pie otra, pannā ielej eļļu un ūdeni. Uz katra vistas gabaliņa uzlej tējkaroti asās tomātu mērces, pievieno laurulapas, sasmalcinātas dilles, pētersīļus un sīpolus. To visu pārlej ar marinādi (izmanto, kādā parasti marinē ķirbjus vai gurķus). Kad gabaliņu viena puse kārtīgi apcepusies, apgriež otru pusi. Cep apmēram 40 minūšu.

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.