Cep plānās pankūkas. Tām vajag puslitru piena, 2 olas, sāli, šķipsniņu cukura, miltus.
Cep plānās pankūkas. Tām vajag puslitru piena, 2 olas, sāli, šķipsniņu cukura, miltus.
Pankūku pārklāj ar sautētu dārzeņu masu, pārliek ar nākamo pankūku. Lazanjai vajadzīgas sešas kārtas.
Dārzeņus sasmalcina. Ja lazanju grib gatavot treknāku, dārzeņus vispirms apcep un tad sautē, līdz mīksti, bet var arī tikai sautēt. Pildījumam var izvēlēties dažādus dārzeņus — burkānus, kāpostus, kabačus, papriku, var pievienot arī zirņus. Pildījuma sastāvu var variēt atkarībā no katra gaumes.
Rotā ar sieru un zaļumiem. Apmēram piecas minūtes cep mikroviļņu vai cepeškrāsnī. Pasniedz siltu.