Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

SUP dēļu veidi – Kā izvēlēties piemērotāko?

Vēlaties iegādāties SUP dēli, lai ļautos aizraujošiem piedzīvojumiem? Lai izvēlētos labāko, apskatiet piedāvājumu un izvērtējiet savas vajadzības. Pieejami vairāku veidu SUP dēļi – dažādām vajadzībām un mērķiem. Raksta turpinājumā vairāk par populārākajiem SUP dēļu veidiem un to specifiku.

Universālie SUP dēļi

Daudzu iecienīta izvēle ir universālie (All round) SUP dēļi. Tie ir laba izvēle iesācējiem, kas ir piemēroti izmantošanai dažādos ūdeņos un pieejami atšķirīgos izmēros.

Sērfa SUP dēļi

Sērfa SUP dēļi (Surfing SUP) ir piemēroti pieredzējušiem supotājiem. Tie nodrošina dinamiskāku supošanas pieredzi un ir ar labāku manevrētspēju, taču mazāk stabili.

SUP dēļi ceļošanai

Šis SUP dēļa veids, angliski pazīstams kā Touring SUPs, ir lieliska izvēle tiem, kuriem patīk augstas intensitātes treniņi. Īpaši piemēroti garu distanču veikšanai mierīgos ūdeņos.

Sacensību SUP dēļi

Kā jau saka priekšā nosaukums, šī tipa SUP dēļi ir piemēroti sacensībām. Sacensību SUP dēļi (Racing SUP) ir garāki un šaurāki, līdz ar to nestabilāki. Ļauj attīstīt lielāku ātrumu, piemēroti īsām un garām distancēm gan mierīgos, gan atklāta tipa ūdeņos.

Jogas SUP dēļi

Piedāvājumā ir arī SUP dēļi, kuru forma īpaši piemērota jogai, taču tie izmantojami arī citām aktivitātēm mierīgos ūdeņos.

SUP dēļi makšķerēšanai

Ja esat makšķernieks, labs risinājums ir makšķerēšanai piemērots SUP dēlis. Šāda tipa SUP dēļi ir biezi, lai nesabojātu ekipējumu. Atsevišķi modeļi aprīkoti ar speciāliem stiprinājumiem.

Ģimenes SUP dēļi

Pieejami arī tādi SUP dēļi, kas piemēroti vairākiem cilvēkiem. Tie ir stabili un droši, kā arī pietiekami lieli.

SUP dēļi piedāvā daudz un plašas iespējas – izvērtējiet savas vajadzības, lai atklātu jaunus piedzīvojumus!

Buļļu Laivas – SUP dēļi dažādām vajadzībām

Ja aktuāli labi SUP dēļi, daudzveidīgu piedāvājumu atradīsiet uzņēmuma “Buļļu Laivas” piedāvājumā. Tur arī SUP noma, kas ļauj izmēģināt SUP dēli pirms iegādes, kā arī šobrīd aktuālais E-foil.

E-foil dod iespēju izbaudīt unikālu pieredzi lidojot virs ūdens. Tā inovatīvais dizains nodrošina to, ka dēlis ir piemērots dažādām auguma un svara kategorijām. SUP noma, E-foil un SUP dēļi plašā izvēlē – ieskatieties “Buļļu Laivas” piedāvājumā www.bullulaivas.lv.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.