Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Spinātu salāti ar papriku, tomātiem un brinzu

Nepieciešams:

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 2 nelieli saldie pipari,

● 2 gurķi,

● 140 gramu brinzas,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● sarkanais sīpols,

● 8 ķiršu tomātiņi,

● spināti,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● pētersīļu zaļumi,

● ēdamkarote augu eļļas,

● sāls, malti pipari.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Šādi krāsaini, viegli pagatavojami un veselīgi salāti priecēs gan acis, gan vēderu.

Gurķus un dažādu krāsu saldos piparus nomazgāju un apsusināju. Piparus iztīrīju no sēkliņām, gurķus nomizoju. Šos dārzeņus sagriezu nelielos gabaliņos.

Mazos tomātiņus pārgriezu uz pusēm, sīpolu nomizoju un sagriezu ceturtdaļgredzenos. Brinzu sagriezu kubiņos, pētersīļu zaļumus sasmalcināju.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Spinātu lapiņas noskaloju un apsusināju papīra dvielī.

Visas salātu sastāvdaļas, bez spinātiem, samaisīju kopā ar olīveļļu, sāli un pipariem pēc garšas. Pēc tam uz šķīvja vispirms izkārtoju spinātus, virs tiem kaudzītē — arī pārējās sajauktās salātu sastāvdaļas. Lai garšas labāk savilktos, pagatavotos salātus varam uz kādu brīdi vēl ievietot ledusskapī.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.