Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Liesie dārzeņu salāti ar turku zirņiem

● 200 gramu skābētu kāpostu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 2 bietes,

● 2 kartupeļi,

● 2 burkāni,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● sīpols,

● 4 ēdamkarotes konservētu turku zirņu,

● sāls,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● pipari,

● 5 ēdamkarotes augu eļļas,

● tējkarote sinepju,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● tējkarote balzametiķa.

Šādu dārzeņu salātu pagatavošanai bietes iegādājos jau izvārītas, bet kartupeļus un burkānus izvārīju, atdzesēju un notīrīju. Sīpolu nomizoju un sagriezu kubiņos. Pēc izvēles tos, lai atbrīvotos no sīvuma, vēl varam apliet ar vārītu ūdeni.

Vārītos dārzeņus sagriezu kubiņos. Tos bļodā samaisīju kopā ar skābētajiem kāpostiem un notecinātiem konservētajiem turku zirņiem, piekaisot arī sāli un piparus garšai.

Pārlējumam samaisīju eļļu kopā ar sinepēm un balzametiķi un piejaucu dārzeņiem. Pārliku pagatavotos salātus citā bļodā un rotāju ar to sastāvā ietilpstošajām sastāvdaļām un sasmalcinātiem sīpolu lociņiem.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.