● liela vārīta biete,
● 100 — 150 gramu siera, ● kārbiņa konservētu zaļo zirnīšu,
● 2 ķiploka daiviņas,
● majonēze.
Ja vēlamies ātri pagatavot kādus salātus vai nu ikdienas maltītei, vai svētku galdam, arī šī ideja var noderēt. Pie tam, bietes varam iegādāties jau izvārītas un tādēļ pie gatavā ēdiena tikt ātrāk, netērējot laiku un enerģiju to vārīšanai.
Bietes nomizoju un sarīvēju. Konservētajiem zirnīšiem nolēju šķidrumu. Ķiplokus notīrīju un sasmalcināju spiedē. Sieru sarīvēju uz vidēji rupjas rīves. Visas sagatavotās sastāvdaļas bļodā sajaucu, pievienoju majonēzi un atkal visu samaisīju. Pirms baudīšanas salātus vēl ievietoju ledusskapī.
Reklāma