Māla bļodu iesmērē ar majonēzi. Apakšā liek sagrieztus vārītus kartupeļus, tos pārklāj ar majonēzes kārtiņu.
Māla bļodu iesmērē ar majonēzi. Apakšā liek sagrieztus vārītus kartupeļus, tos pārklāj ar majonēzes kārtiņu. Tad uzber smalki sasmalcinātu vienu sīpolu, kuru atkal pārlej ar majonēzi. Nākamajā kārtā liek sagrieztu tomātu vai vārītu burkānu un atkal pārklāj ar majonēzi.
Tai uzber sasmalcinātu vārītu olu, arī to pārklāj ar majonēzi. Virs olas uzber sarīvēta Krievijas vai Holandes siera kārtiņu, kuru atkal pārlej ar majonēzi. Virsējā kārtā liek sasmalcinātas krabju nūjiņas. Salātu bļodu rotā zaļumiem un pāris stundu noliek vēsumā, lai majonēze iesūcas visās salātu sastāvdaļās.