Sestdiena, 27. decembris
Elmārs, Inita, Helmārs
weather-icon
+1° C, vējš 2.68 m/s, ZR vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Zināšanai

Zivs cepot paliek vesela, ja pirms cepšanas tai abās pusēs izdara seklus šķērsgriezumus. Pirms cepšanas zivi nosusina salvetē. Zivis neiesaka apviļāt rīvmaizē, tā tik un tā atlups nost, labāk lietot miltus.

* Zivs cepot paliek vesela, ja pirms cepšanas tai abās pusēs izdara seklus šķērsgriezumus.
* Pirms cepšanas zivi nosusina salvetē.
* Zivis neiesaka apviļāt rīvmaizē, tā tik un tā atlups nost, labāk lietot miltus.
* Zivs gabaliņus cep labi sakarsētā eļļā.
* Lai tauki nesprakstētu uz rokām un zivis labāk izceptos, uzlieciet pannai caurduri.
* Lai mājā neizplatītos cepto zivju aromāts, ielieciet pannā pie zivīm rupji sagrieztu sīpolu.
* Ja vēlaties zivi cept cepeškrāsnī, tā vispirms stipri jāsakarsē. Pirms cepšanas uzlieciet uz pannas zem zivs vairākkārt salocītas pergamenta papīra sloksnītes — tā būs vieglāk noņemt zivis no pannas.
* Lai zivis iznāktu sulīgas, novietojiet zivs gabaliņus citu pie cita un pārlejiet ar krējumu vai majonēzi.

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.