Raibie salāti. Nelielos kubiciņos sagriež vārītus kartupeļus, sālītus vai marinētus gurķus, svaigus tomātus, dažādu krāsu papriku, žāvētu desu vai gaļu, pievieno marinētu kukurūzu.
Raibie salāti
Nelielos kubiciņos sagriež vārītus kartupeļus, sālītus vai marinētus gurķus, svaigus tomātus, dažādu krāsu papriku, žāvētu desu vai gaļu, pievieno marinētu kukurūzu. To visu sajauc ar majonēzi, pēc garšas pievieno piparus un sāli. Šie salāti ir ne tikai garšīgi, bet arī bagāti vitamīniem, kas tik ļoti nepieciešami pavasarī.
Saldais sapnis
Olas baltumu atdala no dzeltenuma. Baltumu puto kopā ar ievārījumu. Attiecība — viens olas baltums, viena ēdamkarote bieza ievārījuma. Kad masa saputota, tajā uzmanīgi iecilā sasmalcinātus riekstus, iepriekš uzbriedinātas rozīnes vai citu žāvētu augļu gabaliņus. Pasniedz ar pienu.
Aļona Laguna, pļaviņiete