Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

“Raganiņu klapatas” Ērberģē

PALDIES REŽISOREI Silvijai Lisovskai par interesanto lugas izvēli un jauno mākslinieču iesaistīšanu! “Tradares” pulks aug! Foto no Ž. Miezītes albuma

Mazzalves saieta nama amatierteātra “Tradare” kolektīvs papildinājies ar spēcīgu jauno aktieru komandu un nupat piedzīvojis pirmizrādi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Žanna Miezīte, Mazzalves saieta nama vadītāja

18. oktobrī Ērberģes muižas kamīnzālē pulcējās bērni un arī pieaugušie skatītāji uz A. Grīnieces lugas “Raganiņu klapatas” pirmizrādi, kurā blakus pieredzes bagātajai Zeltītei Odiņai stājās piecas jaunas aktrises — Agnija Misūne, Zane Dubinska, Esmeralda Radionova, Sabīne Grīnberga un Keilija Kuzņecova. Īpašā raganiskā gaismā vīta, azartiska, koša izrāde par mazo raganiņu audzināšanas un pāraudzināšanas lietām ar negaidītu nobeigumu, kas visu audzināšanu sakārto, jo pie raganiņām pošas vecā ragana — raganu vecmāmiņa. Tad nu gaidāmas īstās klapatas!

Katrai raganiņai lieliski iezīmētas būtiskākās rakstura iezīmes — viena rūpējas tikai par savu izskatu, cita mīl tikai vizināties ar skrejriteni, citai mūžīgi gribas pagulēt, tikai Cildiņa rūpējas par visu, ir gatava jebkurā brīdī palīdzēt māmiņai. Jaunās aktrises labi iejutās lomās, spilgti izcēla savu aušīgo, īpašo dabu. 

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.