Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Tikšanās vieta — gleznainā Līgatne

Lai smeltos jaunas zināšanas, diskutētu par aktualitātēm nozarē, akcentētu būtisko novados un stiprinātu kopējo sadarbību lasītāju informēšanā par notiekošo reģionos un valstī, kā arī pie reizes apskatītu jaunas vietas Latvijā, Līgatnē tikās kolēģi no Valkas, Gulbenes, Aizkraukles, Jelgavas un Alūksnes reģionālajiem laikrakstiem.

INGA KARPOVA

Tiekoties septembrī radošajā kvartālā “Zeit” Līgatnē — vienā no skaistākajām Vidzemes pērlēm —, mums pievienojās arī kolēģi no “Latvijas Avīzes”. Šādu sastāvu noteica fakts, ka visi šie mediji apvienojušies kopīgā projektā, lai paplašinātu laikrakstu tematiku un veidotu saturu pāri sava novada robežām.

Šī tikšanās reize bija īpaša arī tāpēc, ka to organizēja un kolēģus viesmīlīgi uzņēma SIA “Reģionu Mediji” valdes loceklis Uldis Salmiņš. Kā atklājās, viņa bērnības un skolas gadi aizskrējuši Līgatnē. Šeit dzīvo viņa vecāki, ļoti zinoši un interesanti stāstnieki. Ulda vecāku —Ārijas un Austra Salmiņu — sarūpētās brokastis — pašceptā ābolmaize un sāļā uzkoda — noskaņoja tikšanos uz sirsnīgas nots.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Staburags.lv abonementu:

"Staburags.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Staburags.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Staburags.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.