100 g miltu — 4 100 g. Miežu putraimu — 5 100 g, Grūbu, rīsu — 3,5 100 g.
100 g miltu — 4
100 g miežu putraimu — 5
100 g grūbu, rīsu — 3,5
100 g griķu — 4
100 g mannas — 4
100 g auzu pārslu — 6,5
100 g iebiezināta piena — 3,5
100 g salda krējuma — 6,5
100 g skāba krējuma — 4
100 g sviesta, tauku — 2
100 g augu eļļas — 5
100 g cukura — 4
100 g sāls — 3,5
100 g etiķa — 6,5
100 g kartupeļu cietes — 3,5
100 g rīvmaizes — 6,
100 g želatīna — 6,5
100 g citronskābes — 4
100 g kakao — 4
100 g ievārījuma — 2
100 g rozīņu — 4
100 g tomātu biezeņa