Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Ar saknēm Skrīveru zemē. Darba gadi aizvadīti vienā profesijā

Oktobra pirmajā dienā skaistu, apaļu jubileju svinēja skrīveriete Dzintra Kaķe. Viņas dzīvē galvenais ir ģimene un darbs. Gandrīz 30 gadu jubilāre strādā vienā profesijā un teic, ka laikam neko citu nemācētu darīt.

Viņas tuvākie cilvēki ir veseli, un viņiem labi klājas, un galvenais, lai bērni izaug par labiem un mīlošiem cilvēkiem. Ja tas viss ir, ar to pilnībā pietiek, lai justos laimīga. Kā teicis Imants Ziedonis: “Man nevajag daudz — man vajag mazliet. Jo viss, kas liels ir bijis, izzudīs. Un paliks tikai mirklis īss.”

Skaists laiks

Šīs nedēļas jubilāre Dzintra Kaķe dzimusi, augusi un joprojām dzīvo Skrīveros. Te kādreiz dzīvojuši tuvāki un tālāki radinieki no tēva puses. Dzintras vecāki uz Skrīveriem atnāca no Valles. Abi strādāja Skrīveru izmēģinājumu saimniecībā — mamma par veterinārfeldšeri, tētis bija inženieris elektriķis. Dzintrai ir arī vecāka māsa.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Staburags.lv abonementu:

"Staburags.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Staburags.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Staburags.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.