Kulinārijā gatavot kaut ko neierastāku pēc acumēra ir diezgan riskanti. Tādēļ, ja jums mājās nav svaru, der zināt, ka: glāze cukura — 220 g.
Kulinārijā gatavot kaut ko neierastāku pēc acumēra ir diezgan riskanti. Tādēļ, ja jums mājās nav svaru, der zināt, ka:
glāze cukura — 220 g,
glāze kviešu un kartupeļu miltu — 120 g,
glāze putraimu — 190 g,
glāze rīsu — 230 g,
glāze piena — 260 g,
glāze krējuma — 250 g,
ēdamkarote sviesta, margarīna — 14 g,
ēdamkarote kausētu tauku, eļļas — 14 g,
ēdamkarote cukura — 13 g,
ēdamkarote miltu — 10 g,
tējkarote kafijas — 1,7 g,
tējkarote kakao — 2,5 g,
tējkarote pūdercukura — 4 g,
tējkarote sāls — 6 g,
tējkarote kausētu tauku, eļļas — 4,7 g,
tējkarote sviesta — 4,7 g.