Trešdiena, 24. decembris
Ādams, Ieva
weather-icon
+-4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Mana recepte

Tomātu biezsula.

Tomātu biezsula
Sarkanos tomātus samaļ gaļasmašīnā, liek katlā, pēc garšas pievieno sāli un cukuru. Vāra uz lēnas uguns, noputo un pilda burkās. Vēlāk var pievienot, vārot zupu vai gatavojot mērci. Var arī dzert nešķaidītu. Tomātu biezsula ir garšīga un aromātiska, bet galvenais — bez konservantiem.

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.