Pēdējā laikā veikalos ir pārdošanā arī kastaņu milti. Tos iegūst no kaltētiem ēdamajiem kastaņiem un var izmantot cepumu cepšanai.
* Pēdējā laikā veikalos ir pārdošanā arī kastaņu milti. Tos iegūst no kaltētiem ēdamajiem kastaņiem un var izmantot cepumu cepšanai. Tomēr šiem miltiem ir spēcīga garša, tāpēc ieteicams samaisīt ar parastajiem miltiem. Vislabākais maisījums ir 1/3 kastaņu un 2/3 parasto miltu.
* Kūku un cepumu cepšanai bieži vien nepieciešama rīvēta citrona miziņa. Ja to norīvē, citrons ātri sažūst un kļūst nederīgs. Lai citronu izmantotu pilnībā, ieteicams uzreiz izspiest sulu, ieliet trauciņā, kas paredzēts ledus gabaliņu saldēšanai, un sasaldēt. Citrona sulas kubiciņus var izmantot kā piedevu kokteiļiem vai ledus tējai.
* Lai redīsi ilgāk saglabātos svaigi un kraukšķīgi, tos ar lapām uz leju ievieto traukā ar aukstu ūdeni. Var arī ievietot polietilēna maisiņā, kuru piepūš, aizsien un glabā ledusskapja dārzeņu nodalījumā.