Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Pasākumu organizēšanas aģentūras piedāvājums

Pasākumu organizēšana ir kā puzles likšana no daudziem maziem gabaliņiem. Pasākuma norises vieta, ēdināšana, aktivitātes, vadītāji, mūzika, izklaides, transports, nakšņošana ir tikai daļa no lietām, kas jāatceras un jāorganizē. Daļa uzņēmumu izvēlas rīkot komandas saliedēšanas pasākumus saviem spēkiem, bet aizvien biežāk tiek pieņemts lēmums to uzticēt profesionāļiem. Pasākumu aģentūras Smart Stream pieredzējušie vadītāji organizē pasākumus, kurus ir prieks atcerēties.

Viss sākas ar plānošanu un koordināciju

Veiksmīga pasākuma pamats ir rūpīga plānošana. Jānosaka pasākuma mērķi un budžets, jāizvēlas piemērota vieta, jānodrošina nepieciešamais aprīkojums un jāsaplāno pasākuma programma. Tas ietver arī komunikāciju ar dažādiem piegādātājiem, tehniskā nodrošinājuma komandām un citiem iesaistītajiem. Plānošanas laikā jāparedz visi iespējamie izaicinājumi un jābūt gatavam tos risināt, taču no uzņēmumu puses viss sākas ar sarunu (vai e-pastu).

Ja plānojat organizēt uzņēmumam kādu pasākumu (jubileja, festivāls, sporta spēles, kolektīva saliedēšana), sazinieties ar pasākumu aģentūras SmartStream zinošajiem speciālistiem tālr. +371 22069668, e-pasts: smart@smartstream.lv. Organizatori labprāt atbildēs uz visiem jautājumiem un piedāvās uzņēmuma vajadzībām un iespējām optimālu risinājumu.

Radošums un stratēģija

Pasākumu organizēšana prasa radošu pieeju, lai nodrošinātu, ka pasākums ir interesants un neaizmirstams. Radošums ir svarīgs, lai izveidotu unikālu atmosfēru, kas piesaista dalībnieku uzmanību. Tajā pašā laikā jāievēro arī stratēģiska domāšana, lai pasākums sasniegtu noteiktos mērķus, piemēram, veicinātu uzņēmuma tēlu, komandas saliedēšanu vai palielinātu zīmola atpazīstamību.

Pasākumu aģentūrai Smart Stream ir plaša pieredze dažāda mēroga pasākumu rīkošanā. Varam sarīkot pasākumu 20 un arī 500 cilvēku lielam kolektīvam. Lepojamies ar savu devīzi – “Pasākumi, kurus atceras” (pozitīvā ziņā), jo tieši šādu latiņu esam sev uzstādījuši un tiecamies uzturēt.

Uzticama sadarbība un profesionāla attieksme

Atklāta komunikācija ir viens no svarīgākajiem aspektiem pasākumu organizēšanā. Ir svarīgi saprast katras puses iesaistes līmeni un vēlmi tikt informētiem. Ir uzņēmumi, kas vēlas būt lietas kursā par katru organizatorisko soli un firmas, kas pilnībā uzticas pasākuma organizatoriem un vēlas tikai baudīt rezultātu.

Komunikācijas intensitāte pasākumu organizēšanā ir vairāk gaumes vai ieradumu jautājums. Smart Stream aģentūra strādā tā, lai ar rezultātu būtu apmierināts ikviens klients neatkarīgi no izvēlētā komunikācijas formāta.

Vai pasākums būs izdevies?

Ikviena korporatīvā pasākuma organizēšanā viens no galvenajiem mērķiem vienmēr ir uzņēmuma darbinieku lojalitātes stiprināšana. Veiksmīgi organizēti pasākumi stiprina piederības sajūtu uzņēmumam, veicina sadarbību un var būt izšķirošais faktors brīdī, kad darbinieks pieņem lēmumu par darbavietas maiņu vai palikšanu esošajā amata pozīcijā.

Uzņēmumiem, kas pievērš uzmanību komandas saliedēšanai, ir vērts ieguldīt laiku un resursus pasākumu organizēšanā. Ja vēlaties koncentrēties uz savu profesionālo darbību un ļaut pasākumu noorganizēt profesionāļiem, Smart Stream aģentūra var palīdzēt.

Lai pasākums būtu veiksmīgs, ir svarīgi par to informēt sabiedrību. Publicitāte ir būtiska, lai nodrošinātu, ka pasākuma vēstījums sasniedz pēc iespējas plašāku auditoriju. Tas var palīdzēt uzņēmumam ne tikai veicināt savu produktu vai pakalpojumu atpazīstamību, bet arī nostiprināt attiecības ar klientiem un partneriem. Pēc pasākuma ir būtiski izvērtēt tā rezultātus, analizējot, vai tika sasniegti izvirzītie mērķi un kāda bija auditorijas atsaucība.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.