Ņem vistas šķiņķi, atkaulo un izveido karbonādi, izklapējot no tās puses, kur nav ādas. Izklapēto vistas gaļu no abām pusēm apkaisa ar garšvielu maisījumu — sāli, pipariem, ķiploku sāli, vegetu.
Ņem vistas šķiņķi, atkaulo un izveido karbonādi, izklapējot no tās puses, kur nav ādas. Izklapēto vistas gaļu no abām pusēm apkaisa ar garšvielu maisījumu — sāli, pipariem, ķiploku sāli, vegetu.
Pildījumam var izmantot sieru, marinētus šampinjonus, sīpolu, papriku, vārītus burkānus. Vienā karbonādes malā liek vēlamo pildījumu, gaļu pārloka uz pusēm, uzmanīgi apviļā miltos un olā, kurai arī pievienots garšvielu maisījums, un cep. Pasniedz ar kartupeļiem vai sautētiem dārzeņiem.