16. februārī Neretas kafejnīcā „Blūzs” notika ēdienu degustācija. Varēja nobaudīt vairāk nekā 30 dažādu ēdienu.
16. februārī Neretas kafejnīcā „Blūzs” notika ēdienu degustācija. Varēja nobaudīt vairāk nekā 30 dažādu ēdienu.
–– Ēdienu degustācija notika no pulksten 9 līdz 11, –– stāsta bārmene Inga Lahtiņina. –– Šajā laikā kafejnīcu apmeklēja ļoti daudz cilvēku. Varēja pagaršot 19 veidu gaļas ēdienu un desmit veidu salātu. Četrus no tiem –– biešu salātus ar valriekstiem, pupiņu salātus ar grauzdētu baltmaizi, šampinjonu salātus un marinēto burkānu salātus ar pikantām garšvielām –– „Blūzā” varēja nogaršot pirmo reizi. Bija arī īpaši diētiskie salāti, kas pagatavoti no dārzeņiem un skābpiena produkta „BioLakto”. Apmeklētājiem stāstījām, no kā katrs ēdiens pagatavots, lai nākamajā kafejnīcas apmeklējuma reizē viņiem būtu vieglāk izvēlēties.
Šādas degustācijas kafejnīcā, iespējams, kļūs par tradīciju. Drīzumā plānota dažādu žāvējumu degustācija.