Vīrusi nāk un iet, bet cilvēks vienmēr gribēs atzīmēt dzīves skaistākos mirkļus, un neiztrūkstošs šādos brīžos ir kūkas gabaliņš. Vārda un dzimšanas dienās, lielos un mazos svētkos latvietis vienmēr klājis bagātīgu galdu, aicinājis ciemos un svinējis kopā. Ikdienas steigā ne vienmēr atliek laiks stundām ilgi stāvēt pie plīts, vieglāk ir daļu no svētku mielasta uzticēt sagatavot tiem, kuriem tas ir ikdienas darbs. Kārumi — kūkas, tortes, kliņģeri, sāļie, saldie groziņi un daudz kas citas — ir vallietes Sandas Baturovičas ikdiena.
Sanda uz interviju ieradās ar ciemkukuli — iepriekšējā dienā pašas gatavotiem, ar šokolādes krēmu pildītiem eklēriem. Stundu ilgās sarunas laikā cietos, kārbiņu neatvēru, bet, kad diktofons bija izslēgts, saruna beigusies, manas neikdienišķās pusdienas varēja sākties. Smaržīgās, mazās kūciņas viena pēc otras izgaisa līdz pēdējai. Par laimi, kolēģu nebija tuvumā.
Abonē digitālo saturu pirmajām 4 nedēļām par 0.99€*
Digitālā satura abonementiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur tiks atspoguļoti notikumi un procesi vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs, kā arī par 90% mazāk reklāmas.