Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Kabaču pica ar tomātiem un sieru “No sirds”

2 mazi kabacīši, 3 olas, 2 ēdamkarotes miltu, diļļu zaļumi, 1 — 2 tomāti, 50 gramu siera, tējkarote cepamā pulvera, sāls.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Kurš gan atteiksies no gabala kārdinošas picas!? Šī, ar kabačiem, izdevās viegla, veselīga un garšīga. Kabacīšus, un tie, kā izrādās, veikalos nopērkami arī ziemā, nomazgāju un sarīvēju uz rupjās rīves. Tiem piemaisīju smalki sakapātus diļļu zaļumus, olas, miltus un cepamo pulveri, kā arī sāli garšai. Divas nelielas sirdsveida veidnes izklāju ar cepamo papīru, bagātīgi ietaukoju ar augu eļļu un izkaisīju ar rīvmaizi.Divus nelielus plūmju tomātus sagriezu plānās ripiņās, sieru sarīvēju uz rupjās rīves. Kabaču mīklu izlīdzināju abās veidnēs, virs tās izliekot tomātu ripiņas un pārkaisot sarīvēto sieru. Ievietoju līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī un cepu apmēram 20 minūtes. Pēc tam picas nedaudz atdzesēju un pārliku uz šķīvja.

Brigitas Skaistkalnes teksts un foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.