Otrdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs
weather-icon
+13° C, vējš 4.3 m/s, D-DA vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Grauzdētas maizītes ar tunča salātiem

● 5 – 6 bagetes šķēlītes,

● 1 tējkarote olīveļļas,

● 100 gramu tunzivs konservu eļļā,

● 2 vārītas olas,

● 30 gramu siera,

● 2 ēdamkarotes majonēzes,

● sāls,

● sīpolu lociņi,

● salātu lapas.

Garšīgas uzkodas varam pagatavot, izmantojot bageti vai kādu citu iecienītu maizīti. To sagriezu šķēlītēs, apslacīju ar eļļu un pannā uz plīts apcepu no abām pusēm. Tās varam arī izkārtot uz cepešplāts un, apslacītas ar eļļu, cept līdz 180 — 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 2 — 3 minūtes. Izvārīju olas.

Tunča konservus izliku bļodiņā, pievienoju nolobītas un uz rupjās rīves sarīvētas vārītās olas un sieru, sagrieztus sīpolu lociņus, sāli pēc garšas un majonēzi. Apceptās maizītes pārklāju ar pagatavotajiem salātiem un izkārtoju uz šķīvja, kas pārsegts ar salātu lapām.

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.