Svētdiena, 28. decembris
Elmārs, Inita, Helmārs
weather-icon
+1° C, vējš 2.24 m/s, ZR vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Zivju glabāšana un gatavošana

Svaigas zivis glabā iespējami vēsākā vietā atsevišķi no citiem pārtikas produktiem.

* Svaigas zivis glabā iespējami vēsākā vietā atsevišķi no citiem pārtikas produktiem.
* Kūpinātas zivis glabā ledusskapī +4 līdz + 8 grādu temperatūrā. Tām jābūt labi iesaiņotām, lai to garša neiesūktos citos produktos.
* Ja zivis vēlas grilēt, tās vispirms apcep uz pannas vai cepeškrāsnī, tad izņem asakas un uzsmērē grila mērci.
* Ja zivi vāra uz mazas uguns, tā ir mīksta un garšīga.

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.