Zivs cepot paliek vesela, ja pirms cepšanas tai abās pusēs izdara seklus šķērsgriezumus. Pirms cepšanas zivi nosusina salvetē. Zivis neiesaka apviļāt rīvmaizē, tā tik un tā atlups nost, labāk lietot miltus.
* Zivs cepot paliek vesela, ja pirms cepšanas tai abās pusēs izdara seklus šķērsgriezumus.
* Pirms cepšanas zivi nosusina salvetē.
* Zivis neiesaka apviļāt rīvmaizē, tā tik un tā atlups nost, labāk lietot miltus.
* Zivs gabaliņus cep labi sakarsētā eļļā.
* Lai tauki nesprakstētu uz rokām un zivis labāk izceptos, uzlieciet pannai caurduri.
* Lai mājā neizplatītos cepto zivju aromāts, ielieciet pannā pie zivīm rupji sagrieztu sīpolu.
* Ja vēlaties zivi cept cepeškrāsnī, tā vispirms stipri jāsakarsē. Pirms cepšanas uzlieciet uz pannas zem zivs vairākkārt salocītas pergamenta papīra sloksnītes — tā būs vieglāk noņemt zivis no pannas.
* Lai zivis iznāktu sulīgas, novietojiet zivs gabaliņus citu pie cita un pārlejiet ar krējumu vai majonēzi.