Burkāni, medus, rozīnes, rieksti. Burkānus rūpīgi notīra un sagriež vai sarīvē, pievieno medu, rozīnes, riekstus un visu samaisa.
Burkāni, medus, rozīnes, rieksti.
Burkānus rūpīgi notīra un sagriež vai sarīvē, pievieno medu, rozīnes, riekstus un visu samaisa.
Augļu salāti “Saldumiņš”
Dažādi augļi, medus, magones.
Augļus sagriež mazos kubiņos un pievieno medu, pārkaisa ar magonēm. Garšīgi, ātri un veselīgi!
Cepumi ar biezpienu
Biezpiens, cepumi, medus, rieksti, augļi.
Sagatavo pildījumu no biezpiena, riekstiem, smalki sakapātiem augļiem un medus, pēc tam to liek starp cepumiem. Cepumus var dekorēt, un saldais ēdiens gatavs.
Kefīra kokteilis ar augļiem
Kefīrs, augļi, citrona sula, medus.
Kefīru ar augļiem sakuļ, pievieno medu un mazliet citrona sulas. Pasniedz skaistā glāzē, pirms tam rotā ar riekstiem.