Žurnālā piedāvājam receptes vasaras otrajai pusei atbilstošām, viegli pagatavojamām kūkām, plātsmaizēm, pīrāgiem, sacepumiem, tartēm, raušiem, mafiniem. Ir gan saldo kūku, gan sāļo kūku receptes.
To gatavošanā izmantotas vasaras otrās puses ogas un augļi — plūmes, ķirši, avenes, upenes, āboli utt.
Daļa kūku īpašas ir ar saviem pildījumiem — mājas krēmiem, karameļu, šokolādes krēmiem u. c.
Kūku sastāvā izmantots gan jogurts, gan putuktējums, gan svaigais siers.
Žurnāls piedāvā arī variācijas kūku pamatnēm — saldā un sāļā smilšu mīkla, paniņu/kefīra pamatne u. c.
Receptes veidotas ar domu, ka, saglabājot pamatrecepti, piedevas — ogas, augļus un pildījumus — var arī mainīt. ◆
Speciālizdevums ‘‘Vasaras Kūkas’’
00:00
07.08.2020
22