Pankūkas smaržo ne tikai pēc nesteidzīgām brīvdienām un mierīgiem darbdienu rītiem, bet arī gardas maltītes jebkurā laikā!
Jaunajā speciālizdevumā ‘‘Pankūkas’’ piedāvā vairāk nekā 40 dažādu pankūku un plāceņu recepšu. Uzzini, kā pagatavot vienkāršas, bet ideālas plānās un biezās pankūkas, tāpat arī doti padomi putotu un rauga mīklas pankūku cepšanai. Sniegtas atbildes uz jautājumiem, kāpēc pankūkas reizēm sanāk sīkstas un kā mainās pievienojamo olu skaits, ja izmantojat treknu vai liesu pienu.
Izdevumā atradīsiet receptes, kā pagatavot:
– plānās pankūkas bez olām, kas noderēs vegāniem un alerģiskiem cilvēkiem,
– pannas kūkas un pankūkas ar saldu un sāļu pildījumu;
– kommervīderus un Kaukāza pildītās pankūkas čeburekus,
– vafeles un vafeļu pankūkas,
– pankūkas no neparastiem miltiem — griķu, rudzu, rīsu, zirņu,
– pankūkas citu tautu gaumē — franču krepes, krievu bliņas,
– kartupeļu pankūkas: klasiskās, šveiciešu rostus u. c.,
– biezpiena bumbiņas un plācenīšus. ◆