Četru, piecu cilvēku paēdināšanai nepieciešams kilograms svaigu kāpostu, puskilograms maltās gaļas, puslitrs tomātu mērces, puskilograms rīsu, trīs vidēja lieluma sīpoli, garšviela “Vegeta”.
Četru, piecu cilvēku paēdināšanai nepieciešams kilograms svaigu kāpostu, puskilograms maltās gaļas, puslitrs tomātu mērces, puskilograms rīsu, trīs vidēja lieluma sīpoli, garšviela “Vegeta”.
Gaļu un sīpolus apcep, pievieno tomātu mērci, tad uzlej ūdeni un sautē līdz pusgatavībai. Pievieno rīvētus kāpostus un sautē tālāk. Kad kāposti mīksti, pieliek rīsus un sautē vēl, līdz iegūta viegli irdena masa. Garšvielas pievieno sautēšanas gaitā pēc vajadzības.
Pasniedz ar marinētiem gurķiem vai salātiem. Slinko tīteņu gatavošana ilgst apmēram stundu.