Četriem ēdājiem nepieciešams apmēram kilograms skābētu kāpostu, glāze žāvētu plūmju vai rozīņu (var arī abus produktus kopā), buntīte sīpolloku, dzērvenes (pēc vēlēšanās).
Četriem ēdājiem nepieciešams apmēram kilograms skābētu kāpostu, glāze žāvētu plūmju vai rozīņu (var arī abus produktus kopā), buntīte sīpolloku, dzērvenes (pēc vēlēšanās).
Salātu pagatavošana vienkārša. Žāvētās plūmes un rozīnes divas stundas mērcē ūdenī. Kad augļi izmirkuši, tos nosusina un griež strēmelītēs. Sajauc ar skābētajiem kāpostiem, pievieno dzērvenes, sagrieztus sīpollokus.
Salātus var sajaukt ar krējumu vai eļļu, tomēr tie labi garšo arī tāpat.