300 g margarīna, 3 glāzes kviešu miltu, 3 olas, 0,5 paciņas rauga, pusglāze piena, pustējkarote sāls. Margarīnu ar nazi iekapā miltos, pievieno sakultas olas, sāli, pienā izšķīdinātu raugu.
300 g margarīna, 3 glāzes kviešu miltu, 3 olas, 0,5 paciņas rauga, pusglāze piena, pustējkarote sāls.
Margarīnu ar nazi iekapā miltos, pievieno sakultas olas, sāli, pienā izšķīdinātu raugu. Mīklu ātri samīca un iegremdē siltā ūdenī (lielā traukā, lai tā būtu pilnīgi ūdens apņemta). Pēc 30 minūtēm, kad mīkla uzrūgusi, tā uzpeld virspusē. Mīklu liek sagatavotā tortes veidnē un mērenā karstumā cep apmēram 50 minūšu. Gatavu sagriež trijās ripās, pilda ar dažādām pastētēm, sāļiem krēmiem, rotā ar dārzeņiem, cieti vārītām olām, ķilavām.
Daļu mīklas var atstāt dažādu rotājumu, piemēram, pakaviņu izveidošanai. Tos pārziež ar olu, pārkaisa ar ķimenēm, cepeškrāsnī cep gaiši brūnus. Ar pakaviņiem dekorē torti, apliekot malas un veidojot vidū kronīti.