Stikla glāzes sāks mirdzēt, ja pēc izmazgāšanas tās izskalosiet vispirms ar ūdeni, kam pievienots etiķis vai sāls, pēc tam — tekošā ūdenī.
* Stikla glāzes sāks mirdzēt, ja pēc izmazgāšanas tās izskalosiet vispirms ar ūdeni, kam pievienots etiķis vai sāls, pēc tam — tekošā ūdenī.
* Vaska un kulinārijas tauku maisījums, kurš uzziests zābaku šuvēm, padara apavus ūdensnecaurlaidīgus.
* Ko var pagatavot no banāniem, kas pārgatavojušies? Apcepiet tos sviestā un pārlejiet ar medu. Lielisks gardums!
* Nelejiet karstā emaljētā kastrolī aukstu ūdeni un otrādi — aukstā kastrolī verdošu ūdeni, no tā plaisā emalja.
* Lai ledusskapī nerastos nepatīkama smaka, tā iekšējās daļas vajag ne retāk kā divas reizes mēnesī izmazgāt ar siltu sodas ūdeni.
* Cīsiņi būs garšīgāki, ja tos vārīsiet tvaika peldē vai viegli apcepsiet.